Over Bevo hondenvoeding

Bevo Hondenvoeding wordt samengesteld uit een strenge selectie van de beste grondstoffen. Hierdoor leveren wij een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ieder product heeft zijn eigen specifieke samenstelling, zodat we voor elk ras kwaliteitsvoeding hebben dat aansluit op de behoeftes van uw huisdier. Wij willen voor Uw trouwe viervoeter de beste kwaliteit. U toch ook?

Over ons

Bevo hondenvoeding is al jaren een begrip bij hondenfokkers, hondensportverenigingen en dierenpensions. Maar ook vele gezinnen voeren Bevo Hondenvoeding aan hun hond. Dit alles is begonnen doordat Jo Brekelmans naast het fokken van Doberman Pinchers, zich steeds meer ging verdiepen in hondenvoeding. Doordat hij zelf erg actief was in de hondensport, zag hij waar de meeste honden behoefte aan hadden. In 1981 is in samenwerking met een diervoeder fabrikant tot stand gekomen, en is het merk Bevo op de markt gebracht. Nu 40 jaar later kunnen we zeggen dat we een uitgebalanceerd assortiment hebben, waar we voor elk ras, in elke levensfase de juiste voeding aan kunnen bieden. Immers, het gaat om het welzijn van uw hond.

Visie en werkwijze

Het gaat ons om het welzijn van Uw hond. Bevo wordt geproduceerd zonder  kleur-, geur- en smaakstoffen. Aangevuld met vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voeding voor een gezond en vitaal hondenleven.

Kwaliteit brokken voor Uw trouwe viervoeters

Honden

Katten