Goed voor dier en milieu
Geen geur- en smaakstoffen
Brokken voor elk ras

Geperste brokken kopen

Wilt u kwalitatief goede geperste brokken kopen? Dan kunt u de geperste brokken kopen bij Bevo Hondenvoeding in Lithoijen, nabij Oss. Wij hebben een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige geperste brokken. Een geperst brok is compacte en geconcentreerde huisdierenvoeding voor uw trouwe viervoeter. Gezond en goed voer voor alle honden in iedere levensfase vinden wij heel erg belangrijk. Goede hondenvoeding verkleint het risico op diverse ziektes en vervelende pijntjes kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Happy dog

Waarom moet ik geperste brokken kopen?

Bij geperste brokken wordt het grondstofmengsel bij een temperatuur van circa 60 graden Celsius door de matrijs geperst. Door deze relatief lage temperatuur ondervinden de hoogwaardige grondstoffen een minimale belasting van de verhitting. Hierdoor blijven belangrijke voedingsstoffen bewaard. Bij een geperste brok zijn alle voedingsstoffen bij elkaar geperst en zit er geen lucht in de hondenbrokken. Een geperste brok valt in de maag geleidelijk uiteen, omdat de maagsappen alleen van buitenaf de brok kunnen verteren. De maagbelasting is hierdoor minder groot. Bij elke breuk ontstaat er wat gruis. Wij kiezen ervoor om géén onnatuurlijke additieven toe te voegen om het ontstaan van gruis te verminderen. Het gruis is dus van dezelfde kwaliteit als de brok en kun je ‘gewoon’ opvoeren, eventueel door wat aan te lengen met water. U kunt er zelfs koekjes van maken!

Koop nu geperste brokken kopen bij ons

Bij ons kunt u eenvoudig online lekkere geperste brokken kopen voor uw trouwe viervoeter. De geperste brokken zijn niet alleen lekker, maar ook erg voordelig voor u. Als u vóór 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan geven wij op dezelfde dag uw bestelling aan PostNL of DHL. Mocht u vragen of opmerkingen hebben of advies nodig hebben, neem dan snel contact met ons op door te bellen naar (+31) 6 28342778 of stuur een vrijblijvend mailtje naar info@bevobrok.nl.

Kwaliteit brokken voor Uw trouwe viervoeters

Dog

Honden

Katten