Nu we de tweede helft van het jaar bereikt hebben, resulteert een unieke wereldwijde economische instabiliteit in een nooit geziene stijging van energie-, productie-, verpakkings-, grondstof- en logistieke kosten. We bevinden ons in een woelig en snel veranderend marktlandschap en worden in grote mate geconfronteerd met een massale verstoring van de kostenstructuren. Deze voortdurende en nooit eerder geziene prijsontwikkelingen vormen helaas een grote uitdaging op alle marktniveaus, zoals U wellicht ook zelf dagelijks zult ervaren.

Gezien de omvang van deze geopolitieke situatie en de impact ervan zonder vooruitzicht op een snelle stabilisatie, hebben wij vanaf fabriek wederom een niet te voorkomen prijsverhoging gekregen.

Naast de minimaal noodzakelijke verhoging van de energie- en productiekosten zullen daar waar nodig individuele artikelen verhoogd worden daar waar de grondstoffen extreem verhoogd zijn.

Wij begrijpen dat U ook geconfronteerd wordt met deze negatieve gevolgen en hopen dan ook dat U begrijpt dat dit een absolute noodzaak is, willen wij de economische levensvatbaarheid en het voortbestaan van Bevo Hondenvoeding niet in gevaar brengen.

De nieuwe prijzen gaan in per 1 augustus 2022. Productafhankelijk tussen de 3 % en 5 %

Wij danken U voor Uw begrip voor deze onvermijdbare prijsverhoging en vertrouwen op een prettige voortzetting van onze samenwerking.