Ook Uw hond verdient

Bevo Hondenvoeding

Écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

Kies je favoriete brok

Elke hond heeft zijn eigen smaak, beweging en dus voedingsbehoefte. Wij hebben voor elk ras in iedere levensfase een passende brok. Voor vragen en / of advies kunt U ons altijd bereiken.

Volgende werkdag verstuurd

Bestellingen voor 16:00 uur besteld proberen wij zoveel mogelijk dezelfde dag te versturen. 

Een blij huisdier is een blij baasje

U wilt het allerbeste voor Uw hond. U ziet Uw hond het liefst gezond, levendig en gelukkig. Belangrijk om ze te voorzien van zorgvuldig samengestelde voeding van hoogwaardige kwaliteit. Bevo draagt hierdoor bij aan een gezond, vitaal hondenleven in elke fase.

Over Bevo Hondenvoeding

Voeding speelt een belangrijke rol bij je trouwe viervoeter. Denk aan gezondheid, het gedrag, het uiterlijk en natuurlijk de prestaties. Dat ontdekte Jo Brekelmans ruim 40 jaar geleden toen hij met succes de sport beoefende en honden fokte. Daardoor ging hij zich steeds meer in de hondenvoeding verdiepen. Immers een blije hond is een blije baas.

Kwaliteits Honden en Katten voeding

Bevo maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke voedingsstoffen, geselecteerd op constante en hoogwaardige kwaliteit wat bijdraagt aan een goede spijsvertering.  De uitgebalanceerde samenstelling, met hoog verteerbare eiwitten en vetten, helpen de gezondheid van de hond te ondersteunen. Ze worden gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen. Daarnaast wordt ons voer op hoogwaardige machines gemaakt, volgens de laatste technologie.

De beste brokken voor uw favoriete huisdier

Honden

Katten

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review