Ook Uw hond verdient

Bevo Hondenvoeding

Écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

Kies je favoriete brok

Elke hond heeft zijn eigen smaak, beweging en dus voedingsbehoefte. Wij hebben voor elk ras in iedere levensfase een passende brok. Voor vragen en / of advies kunt U ons altijd bereiken.

Volgende werkdag verstuurd

Bestellingen voor 16:00 uur besteld proberen wij zoveel mogelijk dezelfde dag te versturen. 

Een blij huisdier is een blij baasje

U wilt het allerbeste voor Uw hond. U ziet Uw hond het liefst gezond, levendig en gelukkig. Belangrijk om ze te voorzien van zorgvuldig samengestelde voeding van hoogwaardige kwaliteit. Bevo draagt hierdoor bij aan een gezond, vitaal hondenleven in elke fase.

Over Bevo Hondenvoeding

Voeding speelt een belangrijke rol bij je trouwe viervoeter. Denk aan gezondheid, het gedrag, het uiterlijk en natuurlijk de prestaties. Dat ontdekte Jo Brekelmans ruim 40 jaar geleden toen hij met succes de sport beoefende en honden fokte. Daardoor ging hij zich steeds meer in de hondenvoeding verdiepen. Immers een blije hond is een blije baas.

Kwaliteits Honden en Katten voeding

Bevo maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke voedingsstoffen, geselecteerd op constante en hoogwaardige kwaliteit wat bijdraagt aan een goede spijsvertering.  De uitgebalanceerde samenstelling, met hoog verteerbare eiwitten en vetten, helpen de gezondheid van de hond te ondersteunen. Ze worden gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen. Daarnaast wordt ons voer op hoogwaardige machines gemaakt, volgens de laatste technologie.

De beste brokken voor uw favoriete huisdier

Honden

Katten

Reviews

Topvoer voor elke hond

Rated 5 out of 5
12 augustus 2022

Onze dierenarts staat zelfs versteld: wij hebben 2 Oud Duitse Herders waarvan 1 met slokdarmproblemen sinds 4 jaar dus werd ons verteld dat hij speciaal voer moest eten de rest van zijn leven…wij hebben er voor gekozen om onze vertrouwde BEVO sportbrok te blijven geven wat ze al heel hun leven eten(maar dan voor Ace geweekt zodat het pap wordt en makkelijk naar binnenglijd) en na 4 jaar kunnen wij echt zeggen dat dit supervoer is ook voor honden die wat mankeren! Geen gram afgevallen of bijgekomen, onze senioortjes van nu 12 jaar zitten nog steeds op het zelfde gewicht en zijn fit dankzij BEVO!!!!!!

Annette Nendels

Schrijf een review